Aktivni smo tudi na:

Aplikacija Vam omogoča spremljanje in sledenje vozil oziroma njihove aktivnosti v realnem času s prikazom na karti. Izpostavimo lahko naslednje najpogostejše uporabljene funkcije: zgodovina vožnje, postanki, simulacija vožnje s prikazom hitrosti, izdelava PDF poročil za določeno obdobje (prevožene poti, postanki, najvišje hitrosti)…

PODPRTE NAPRAVE: mobilni telefoni, tablice, namizni računalniki, naprave, ki imajo dostop do interneta in nameščen brskalnik.
PODPRTI BRSKALNIKI:

 

Podpiramo novo GPS sledilno napravo FMB010 (predhodni model FM1010). Poleg zanesljivosti se razlikuje od preostalih naprav po načinu priklopa v vozilo. Klasično sledilno napravo priklopimo tako da najdemo na vozilu stalno napajanje (plus, minus) in kontakt ključa, kar pa predstavlja  strošek. Novo sledilno napravo FM1010 pa vstavimo v OBD vmesnik in naprava že deluje, napajanje koristi kar preko OBD vmesnika.

Priklop sledilne naprave FMB010 – OBD vmesnik

Večina osebnih, dostavnih vozil ima na voljo standardni vmesnik – OBD priklop (OBDII) izdelanih po letu 2000. OBD priklop uporabljajo avto servisi in sicer tako da na ta vmesnik priklopijo diagnostični program s katerim najdejo napake v vozilu. Diagnostični program prebere podatke iz računalnika v vozilu in prikaže na zaznane napake. Z namenskim programom po odpravi napake na vozilu te napake tudi pobrišejo.