Strokoven odnos,
neprekosljiva ekipa

Že od leta 2008 profesionalna ekipa skrbi za sistem sledenja vozil, plovil, delovnih strojev in razvija celovite ter strokovne rešitve, s katerimi vam olajšamo delo in vas odrešimo skrbi.

Kje se nahajamo?

address:

Pintarjeva cesta 26

phone:

041743147

Veselimo se vašega povraševanja

*

*

*

 

Image module
Sistem sledenja KJE-SI ...Napredni.Prilagodljivi.Uporabniku prijazni.

Več kot 10-letne bogate izkušnje na področju sledenja, nepremagljiva uporabniška podpora in prijazna ekipa. Skrbimo za nemoteno delovanje naših sistemov 24/7.

Image icon
ONLINE sledenje
Prikaz pozicije vozila na 10 sekund
Naš sistem sledenja omogoča spremljanje gibanja vašega vozila/stroja/plovila na vašem osebnem računalniku, telefonu, v realnem času, z zamikom 8-10 sekund.
Image icon
Enostavno & pregledno
Leta razvojnih ur, litrov popitih kav.
Uporabniške funkcije, vključene v paket sledenja uporabniku omogočajo pregled zgodovine prevožene poti, urni profil vožnje, simulacijo vožnje z prikazom hitrosti, nastavitev različnih alarmov.
Image icon
Brez namestitve programa
Cloud Based.
Do aplikacije sldenja lahko dostopate kjerkoli kjer imate internetno povezavo, potrebujete le uorabniško ime in geslo. Podatke hranimo na lastnih strežnikih, v Sloveniji z vzdrževanjem 24/7.
Image module
Lastno razvit sistem sledenja

Uporaba naše aplikacije je mogoča prav na vseh mobilni telefoni, tablicah, namiznih računalnikih, napravah, ki imajo dostop do interneta in nameščen brskalnik.

Image module
Image module

Enostavno do poročil
o vožnji in dogodkov

Sistem KJE-SI ima na voljo zmogljiv modul poročil, ki nam služi kot učinkovito analitično orodje. Temeljno poročilo, ki ga aplikacija KJE-SI omogoča, je poročilo postanki/vožnje, ki nam prikazuje vse postanke, in njihovo trajanje, prevoženo pot, skupni čas vožnje in mirovanja, skupni čas uporabe vozila. Zanimiv je tudi urni profil vožnje, ki nam pokaže koliko km je bilo prevoženih v posamezni uri dneva. V sklopu naprednih poročil so poročila, kot so obiskanost izbrane lokacije, vklopi/izklopi vhodov, efektivnost delovnih strojev, ipd.

Prikaz izdelave klasičnega in naprednega poročila
Ogled videoposnetka

Mobilna aplikacija
KJE-SI 1.5

Ob odpiranju programa KJE-SI za sledenje vozil, se prikaže osnovno okno aplikacije. Vse GPS sledilne naprave, za katere imate pooblastila (določite lahko neomejeno število uporabnikov), da jih nadzorujete, so prikazane na zemljevidu. Zelena barva označuje premikajoča se vozila, rdeča barva pa prikazuje naprave, ki mirujejo že vsaj 5 minut (možna sprememba časa). Program deluje ON-LINE in podatke osvežuje vsakih 10 sekund, kar pa je tudi običajni interval pošiljanja podatkov iz GPS komunikacijske naprave nameščene v vozilu.

Uporaba mobilne aplikacije
Prikaz uporabe.
Image module

Različni modeli
sledilnih naprav

V ponudbi imamo različne visoko kakovostne sledilne naprave. Poleg prenosnih sledilnih naprav z dolgo imuniteto imajo vse naše klasične naprave vgrajeno lastno baterijo, kar pomeni, da je vaše vozilo/stroj zaščiten proti kraji tudi, kadar se odklopi akumulator. Glede na Vaše želje in potrebe Vam svetujemo pri izbiri sledilne naprave.

14-dnevno, brezplačno testiranje sistema.

Zaradi lažje odločitve Vam ponujamo brezplačno, neobvezujoče testiranje našega sistema.

Želite ponudbo?
Veselimo se sodelovanja z Vami.