Aktivni smo tudi na:

GARMIN KOMUNIKACIJA

Sistem omogoča dvosmerno povezavo med vozilom in dispečerskim/nadzornim centrom oz. centralo. Prenos podatkov poteka preko GPRS komunikacije v Sloveniji in GPRS/Roaming komunikacije v tujini. Sodelujemo z najboljšimi operaterji, ki skrbijo, da prenos podatkov poteka 24/7, nemoteno in brezhibno.Ob priključitvi dodatnih senzorjev k sledilni napravi se na podatkovni strežnik prenašajo tudi podatki o delovanju priključenih senzorjev, ki jih lahko v naši aplikaciji sledenja analizirate ali sproti pregledujete.

NOVOST (1.2.2018): Garmin sistem bomo nadomestili s sistemom Android, ki ga sedaj po večini uporablja vse več voznikov. Sistem bo na voljo v letošnjem poletju.

SLEDENJE VOZILU ALI TOVORU

Želite dodatne informacije o stanju vašega vozila ali tovora?Z različnimi nameščenimi senzorji lahko spremljate: temperaturo v tovornem prostoru, nadzorujete odprtost nakladalnih vrat, odprtost trezorja, proženje stikal.
 
Primer uporabe sledenja za komunalne službe: naš sistem Vam omogoča vpogled v stanje pluga ali posipalnika. Tako boste lahko enostavno in hitro pregledali opravljeno nalogo in preračunali, pregledali potne naloge za kooperante.
 
 
 
Različni primeri uporabe:IDENTIFIKACIJA VOZNIKA z iButton ključkom (čitalcem). V aplikaciji sledenja vozil vidimo kdo upravlja z vozilom ali strojem. Omogočena je izdelava obširnih poročil po voznikih.
 
ZIMSKA SLUŽBA, voznik s pritiskom na stikalo nadzornem centru sporoči kaj dela:
• pluži,
• posipa,
• plužil in posipa ipd.

VAROVALNE SLUŽBE, s pomočjo senzorjev, stikal lahko ugotovijo ali so vrata sefa odprta ali zaprta, ali je katera od PANIK tipk prožena.

TEMPERATURA, s pomočjo temperaturnega senzorja nadzorni center dobi podatke o hladilnem prostoru – v stavbi ali vozilu. Aplikacija omogoča izpis temperature za določen čas oziroma obdobje.