Aktivni smo tudi na:

VOZILA in PLOVILA

Vas zanima lokacija? Zgodovina poti? Čas vožnje? Prekoračitve hitrosti?

PRENOSNE SLEDILNE

Za potovanja, izlete, prtjago, hišne ljubljenčke, za ljudi z demenco.

DELOVNI STROJI

Ste stroj oddali, vas zanima čas obratovanja in lokacija?

Vodilni na
področju sledenja

Več kot 10-letne bogate izkušnje na področju sledenja, nepremagljiva uporabniška podpora in prijazna ekipa. Skrbimo za nemoteno delovanje naših sistemov 24/7 in zagotavljamo kakovostne vgradnje sledilnih naprav v vaša vozila, plovila ali stroje.

Popoln sistem za nadzor, povečano varnost in optimizacijo voznega parka.

S sistemom KJE-SI lahko iz svojega računalnika in mobilnika, brez namestitve programa neposredno sledite vašim vozilom, plovilom, paketom. Tako lahko kadarkoli vidite lokacijo vašega vozila.

Sistem sledenja je prijazen za uporabnika in Vam omogoča nadzor, varnost, optimizacijo voznega parka, prikaz opravljene poti v živo (on-line sledenje vozil), 365/7 dni v tednu, kot tudi pregled poti za poljubno časovno obdobje in pregled zgodovine opravljenih poti.

Naprave imajo vgrajeno lastno baterijo, kar pomeni, da je vaše vozilo/stroj zaščiteno proti kraji tudi, kadar se odklopi akumulator. Tako Vam bo v primeru premika vozila izven nastavljenega časa sistem poslal sporočilo (SMS ali e-pošta).

Aplikacija

KJE-SI KLASIK 3.2

Aplikacija namenjena za računalnike. Omogoča uporabo vseh obširnih naprednih funkcij.

Aplikacija

KJE-SI Light 1.2

Aplikacija prilagojena za uporabo na pametnih telefonih in tablicah z operacijskimi sistemi iOS (iPhone, iPad), Android, Windows Phone in BlackBerry.

AKTUALNE NOVICE

Postanite del zadovoljnih strank.

14-dnevna, brezplačna uporaba sistema.

NEKAJ NAŠIH STRANK

PRIPOROČILA